Bestellen

U kunt uw bestelling plaatsen door in onze webshop te klikken op “bestel dit product”. Wanneer u bij een product heeft gekozen voor “meer informatie” kunt u daarna kiezen voor “in winkelwagen”.

Vervolgens kunt u uw bestelling controleren, de verzendkosten en naar de stap “bestelling plaatsen” gaan. Hier vult u uw adresgegevens in en kiest u voor “volgende”. De algemene voorwaarden moeten aangevinkt worden, alvorens verder te kunnen gaan. 

In de laatste stap kunt u uw gegevens controleren en vervolgens definitief maken. Hierna kunt u afrekenen. U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling per e-mail. 

Betalen

Bij ons kunt u betalen middels iDeal en Creditcard. Wanneer u hiervoor kiest, wordt u direct doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van uw bank. Wij ontvangen uw betaling dan direct. 

Verzending

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, gaan wij over op de verzending van uw bestelling. Bestellingen besteld voor 15.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt er niets verzonden.

Retournering

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Voor retournering hebben wij een retourformulier, deze kunt u hier invullen: retourformulier of mailen naar info@beardesigntassen.nl 

U ontvangt van ons een bevestiging van het ontvangst. De kosten voor terugzending zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van uw teruggestuurde product, controleren wij de staat van het product. De retourbetaling (product en verzendkosten) zal binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort worden op uw rekening.